Micron Developers

30 May 2005

Schůze 31.5

Svolávám všechny členy micronu k důležité schůzi pořádanou dne 31.5, kde budou probrány detaily příští verze Horze Racez, už s označením 1.80.21. Schůze by měla začít před tutorem, tedy okolo 8:05 v roomu pana Baileyho a posléze by pokračovala o Breaku a pokud bude potřeba tak ještě o Lunchi okolo 12:45.

Nejedná se o příliš důležitou schůzi, mužete ji klidně propásnout, je však doporučeno, aby se všichni zúčastnili. Zatím se mějte pěkně a zdar!

Hai

7 Comments:

  • Pro pripad, ze bych se nedostavil Vam sdelim sve pripominky.

    a) Me osobne by zajimalo, kdy budu moci umistit Horze Racez na nejaky download server. Myslite, ze by to mohla byt uz pristi verze, ktera se zacne distribuovat.
    b) V prubehu tydne se pokusim dodat zbyvajici tri loga staji.
    c) Vrele doporucuji k pristi verzi doplnit i licenci (jejiz jsem autorem), ponevadz konkurence nikdy nespi a bylo by smutne, kdyby hru nekdo zkopiroval, propagoval ji jako svoji a my mu v tom nemohli legalne zabranit. Rozmyslete si to, ponevadz se jedna o velice dulezite, rekl bych "essential", preventivni opatreni.

    S pozdravem, Ilja

    By Blogger Ilja, in May 30, 2005  

  • Ja bych osobne doopravdy pockal nez si budeme jisti, ze je hra kvalitni a uz se na ni neda nic moc udelat. Vetsina lidi si totiz udela obrazek napoprve a kdyz se jim to nelibi tak to smazou a vykaslou se na to a necekaji na dalsi, lepsi verze.

    By Blogger Petr, in May 30, 2005  

  • Petr ma naprostou pravdu. Iljo, musime pockat, osobne si myslim, ze Horze Racez ma jeste co dohanet (a to teda opravdu hodne), ale kdyz se do toho dame poradne, tak to urcite zvladnem. Licenci tam zavedeme uz tedy v pristi verzi, to vsak neznamena, ze hra brzo pujde na nejaky download server - jak Pert rekl, musime opravdu pockat... trpelivost ruze prinasi

    By Blogger Mac Duy Hai, in May 30, 2005  

  • Samozrejme, ze mate oba pravdu, je treba nejprve zjistit jestli je hra kvalitni, ale sami to nepozname. Tudiz je treba Horze Racez vypustit v limitovanem poctu mezi lidi (takovy pruzkum trhu), abychom si udelali obrazek jak se lidem bude libit, paklize dostaneme negativni ohlasy, muze ji ihned stahnout z obehu, z chyb se poucit a negativni dopad by byl minimalni, protoze by se jednalo o limitovany pocet lidi. (Zkoumat hru mezi prateli je trochu riskantni, ponevadz se obavam, ze nam ne vzdy poskytnou objektivni kritiku a hlavne o to nemusi mit zadny zajem.)

    Verte mi! Moc dobre vim o cem hovorim, v minulosti jsem vypustil do obehu dve hry s prumernym hodnocenim 3/5 a dosahl jsem vice jak 7500 downloadu a to cislo stale narusta. Kdyz vypustime do obehu cca. 150 downloadu, tak urcite neco zpozorujem a ten pocet neni tak zavratny aby ublizil nasi reputaci.

    By Blogger Ilja, in May 30, 2005  

  • no, vyresime to o schuzi.

    By Blogger Mac Duy Hai, in May 30, 2005  

  • Velice me tesi, ze jste se spravne rozhodli pro okamzite zavedeni licence, ktera je pro kazdou hru nezbytna, protoze ji ochrani po pravni strance.

    Pokud jde o zahajeni distribuce, dospel jsem k nazoru, ze neuskodi, kdyz pockame jeste dve verze, ale to nic nemeni na tom, ze bychom meli hru podrobit nejakemu pruzkumu mezi uzivateli (alespon par lidi). Protoze potrebuji mit alespon nejaky obrazek o hre, abych vedel jak ji mam profilovat uzivatelum a poslat do distribuce

    By Blogger Ilja, in May 31, 2005  

  • Dodatecne me napadlo, ze nejlepsi moment pro vypusteni hry na trh bude, az budeme mit k dispozici Horze Racez Database kam budou hraci moci posilat sve vysledky. V tehle fazi, uz bude hra na dobre urovni ("doufam a verim") a ta databaze ji ucini pro hrace atraktivnejsi, protoze bude mit "souteziveho ducha".

    By Blogger Ilja, in May 31, 2005  

Post a Comment

<< Home